En båt som inte förvaras på rätt sätt utsätts för mycket slitage av naturens element, allt från starkt solljus och vatten på sommaren till kyla, frost och is på vintern. Dessutom kommer båten alltid vara utsatt för smuts och risken för stöld året om. Lösningen är att bygga en förvaringsplats eller ett tak för att skydda din dyrbara båt och förhindra potentiella skador.

Vid första anblick kan det verka som en bra idé att köpa ett billigt överdrag till din båt. Dock kan detta vara ett kostsamt misstag eftersom det inte är värt risken att spara lite pengar på bekostnad av att skada din båt. Inte minst med tanke på att en ny båt kan kosta mellan flera hundratusen kronor och upp till miljonbelopp.

Förvara din båt under ett välbyggt tak

Faktum är att ju längre tid du väntar med att skydda din båt, desto större är risken att den skadas och att du måste betala för dyra reparationskostnader. Ta kontakt med Villatakspecialisten i Stockholm som är experter på takläggning och en trygghet för dig som vill att taket ska hålla länge. Fördelen med Villatakspecialisten är att de åtar sig allt från enklare uppdrag till mer komplexa projekt. Du kan därför utan problem anlita företaget för att bygga om taket till din förvaringsplats för båten.

Tack vare takmontörernas mångåriga erfarenhet kan jobbet genomföras på en bråkdel av tiden som du själv hade gjort det på. Takarbete kräver nämligen specialiserad kompetens och expertis som bara erfarna takmontörer besitter. Ett tips är att själv kika på deras referenser för att beskåda deras breda erfarenhet av olika takarbeten. Dessutom kan du känna dig trygg med att de är medvetna om gällande byggregler, föreskrifter och fastställda standarder för tak.

Tveka inte att kontakta Villatakspecialisten för att få en kostnadsfri taköversyn och offertförslag. Du kommer att spara både tid och pengar som kan användas till att underhålla din båt.