Få utflykter slår en heldag till sjöss på den egna båten. Oavsett om du äger en motorbåt eller segelbåt så bör du någon gång ta med dina nära på en välplanerad båttur.

Rökning som hjälper dig att njuta

Alla rökare vet hur viktig en cigarett kan vara för att njuta till fullo av en situation. Ett tips är att skaffa en engångs vape att ta med på båtturen. Du kan välja mellan mängder av olika smaker och hittar säkert en favorit. Det är troligt att du kommer gilla att vapea mer än att röka vanliga cigaretter. Många upplever att valmöjligheterna är större när det gäller smaker, men även att röken, som egentligen är ånga inte stör personer i omgivningen på samma sätt.

Målet och proviant

Det är trevligt att åka båt bara för att njuta av den friska luften och utsikten. Men det kan bli ännu roligare om ni sätter upp ett mål för turen. Ni kan exempelvis åka ut till en ö eller besöka en annan hamn. När ni nått målet kan det vara särskilt rogivande att ta en promenad på land eller äta en glass. Under själva båtturen är det dessutom viktigt att ni har med er tillräcklig proviant i form av mat och dryck.