Om du bor mer söderut i landet har du möjlighet att använda båten under de flesta årstiderna. Därför ska du ta tillvara på din båt och ta med familjen på utflykt även under hösten, våren och vintern. För att barnen ska njuta av båtturen är det viktigt att de är varmt klädda. Här nedan kan du läsa mer om hur du hittar passande kläder till barnen.

Hitta bra kläder

Det finns flera bra varumärken som tillverkar ytterkläder för barn och ungdomar. Varumärket 8848 är ett bra exempel på det. Du hittar 8848 för barn på nätet. De säljer till exempel snygga och värmande jackor som passar bra till båtturen såväl som till vardags. Du kan också skaffa bra överdragsbyxor som skyddar benen mot de starka vindarna som kan uppstå ute på sjön. Sist men inte minst är det viktigt att ha på sig en värmande mössa.

Utöver ytterkläder är det viktigt att barnet har något värmande under. Ett tips är att klä barnet enligt lager på lager metoden. På så sätt kan barnet ta av sig kläder om det börjar bli varmt. Du kan till exempel klä barnet med en fleecetröja och ett underställ undertill.